- GSMandMORE

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

gsm reparaties almere
Service, Reparatie en Verzekering

Problemen met je telefoon of tablet? Vervelend, maar niet getreurd: loop even binnen bij onze Telecombinatiewinkel en onze ervaren medewerkers lossen het voor je op.

Reparatie

Ongelukje gehad met je telefoon? Geen punt! Bij Telecombinatie heb je natuurlijk altijd keuze uit de nieuwste telefoons, maar ook herstellen wij vakkundig ieder defect aan je huidige mobiel. En omdat een reparatie meestal stukken voordeliger én sneller is, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Zo hebben we de onderdelen van de meest voorkomende reparaties standaard op voorraad en kunnen we je altijd helpen. Je aparaat is weer snel gerepareerd! En wil je de kans op schade beperken? Kies dan gelijk even een goed hoesje of screenprotector voor extra bescherming. Voorkomen is immers altijd voordeliger dan repareren.  

Wij vervangen/repareren o.a:
- Schermpjes/Display's.
- Accu's.
- Laadconnectors.
- Speakers of microfoons.
- Camera's.
- Software problemen.
- Van bijna alle merken.

Verzekering

Een gebroken scherm of diefstal van je mobiel; het is een kostbare grap. Gelukkig ben je met onze verzekering en servicepakketten voor een vast bedrag per maand verzekerd van een spoedig herstel. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het voor je, al vanaf € 5,49 per maand. Toch een fijn gevoel?

of  
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu