- GSMandMORE

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

smart home almere
Computer randapparatuur

Inkt voor de printer is vaak kostbaar. Wij hebben voor de meeste merken eigen merk cartridges, deze zijn een stuk voordeliger en net zo goed. Niet alle printers werken echter met eigen merk cartridges daarom hebben wij ook origineel. Wij hebben inkt voor (bijna) alle printers van Brother, Canon, Epson en HP!

Ook hebben wij:
- Printers.
- Netwerk switches.
- Wifi versterkers.
- UTP kabels.
- (Draadloze/gaming) muizen.
- Toetsenborden.
- (Gaming) headsets.
- Externe harde schijven.
- SSD harde schijven.
- USB sticks.
- USB en HDMI kabels.

Smart Home: een slimme investering

De werkdag zit erop, maar voordat je in je auto stapt zet je thuis de verwarming alvast wat hoger en het ganglicht aan. O, de deurbel gaat. Op je telefoon zie je dat de postbode een pakket komt afleveren. “Zet maar even om het hoekje,” zeg je hem “ik ben over 10 minuten thuis…”
Nee, dit is niet Het Huis Van De Toekomst, maar zomaar een voorbeeld van hoe je jouw huis ‘Smart’ maakt door de simpele installatie van een of meerdere Smart Home producten. Smart Home producten zijn producten die je in of buitenshuis huis bedient via je tablet of smartphone. Je stelt ze handmatig in, maar kunnen zich ook aanpassen aan je routines of werken via een tijdschema. Wat jij het makkelijkst vindt. Daarnaast geven ze uitgebreide informatie over je energieverbruik en maken zij jouw huis dus niet alleen comfortabeler en veiliger, maar ook energiezuinig.

of  
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu